nlen

Utiliteit en Recreatie

Duurzame energie in utiliteit en recreatie

R&R Systems is sterk vertegenwoordigd in de utiliteitsbouw. R&R Systems heeft oplossingen voor duurzame energie bedacht voor onder andere Multi Functionele Accommodaties (MFA’s), Recreatie en Partycentra, Sportaccommodaties, Wellness en Beauty centra.

Warmte Koude Opslag bij bestaande situaties

R&R Systems bv wordt vaak ingeschakeld als er in een bestaande situaties veel gas wordt verbruikt om te verwarmen of te koelen. R&R kan dan bestaande installaties integreren met een Warmte Koude Opslagsysteem en daarmee het gasverbruik  60 tot 95% reduceren. Installaties zijn dan vaak al in 6 tot 9 jaar tijd terug verdiend.

Duurzame energie in de nieuwbouw

Bij nieuwbouw wil de eindgebruiker vaak een duurzaam systeem om niet afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, dure energierekeningen te voorkomen en verantwoord omgaan met het milieu. R&R Systems bedenkt duurzame oplossingen op basis van warmte en koude opslag en/of zonne-energie om energie te winnen en energie op te slaan. Door de maatgesneden totaaloplossingen van R&R Systems, besparen de klanten uit de utiliteitsbranche veel energie.

Alle deskundigheid, productie en uitvoering onder één dak

Een van onze grootste onderscheidende kenmerk is dat wij alle deskundigheid in huis hebben en onze eigen energie-concepten produceren, installeren, controleren en onderhouden. Zo heeft u maar met één energiepartij te maken en kunnen we vragen of problemen snel afwikkelen. Als aanspreekpunt voor alle zaken, werkt dat voor u veel sneller en effectiever. Daarom noemen wij ons dan ook graag: “uw sparringpartner in duurzame energie”.

“R&R Systems, uw sparringpartner in duurzame energie heeft altijd de juiste oplossing”

Interesse in een energiesysteem?

Wilt u weten hoe dat u in de utiliteit en recreatie de meeste energie kunt besparen? Neem dan met ons contact op.

Gerealiseerde projecten

Onze energieconcepten voor de utiliteit en de recreatie: