nl

Referenties

Woning met PVT zonnepanelen.

Woning Beek & Donk

/
In 2019 werd de woonboerderij in Beek & Donk flink onderhanden genomen. Daarbij werd ook het verwarmingssysteem compleet vernieuwd. De bewoners wilden het huis graag duurzaam verwarmen en wilden vooral minder energiekosten.
Sauna met aardwarmtesysteem.

Sauna & Beauty Oase Nederasselt

Sauna & Beauty Oase Nederasselt verbruikt veel energie met al haar sauna's en baden. R&R Systems heeft een duurzame oplossing bedacht om het energieverbruik te reduceren.
Woning met aardwarmtesysteem.

Woning in Leende

Met een warmte-koude opslagsysteem en een zwembadcollector wordt het huis en het zwembad op een duurzame wijze verwarmd.
Varkenshouderij met aardwarmtesysteem.

Theelen Fokvarkens

/
Met het luchtconditioneringssysteem van R&R Systems heeft Theelen Fokvarkens een betere diergezondheid en een optimale groei.

Mts. Coopmans-Slangen

Met het Koeldek(plus)systeem verlaagt Rob Coopmans de schadelijke uitstoot van ammoniak. Met de onttrokken warmte worden de vloeren van de stallen en zelf zijn eigen woning verwarmd.
Varkensbedrijf met aardwarmtesysteem.

Maatschap Heijmans Elsendorp

/
Met de luchtwarmtewisselaar van R&R Systems bespaart Jos Heijmans € 18.810,- per jaar op zijn energiekosten en wordt het rendement van zijn luchtwasser groter.

Woning te Handel

/ /
Met een Hecofloor,Power Profit zonnepanelen en een Warmte Koude Opslagsysteem is het huis van onze klant in Handel klaar voor de toekomst.
Deze woning heeft PVT zonnepanelen

Aardwarmtesysteem woning Sint-Oedenrode

/
Vanwege het comfort koos dit gezin voor een aardwarmtesysteem. Het hele huis is in de zomer lekker koel en het zwemwater heeft een temperatuur van 27-28 ºC.
Betonson heeft aardwarmtesysteem.

Betonson

/ /
Met de warmte uit het duurzame energiesysteem van R&R Systems worden bij Betonson de betonplaten uitgehard en de fabriekshal opgewarmd. Besparing 75% op gasverbruik.
Garage Maasland heeft aardwarmtesysteem.

Auto- & Truckschade Maasland

/
Bij dit autoschadebedrijf wenste men graag een comfortabele temperatuur in de productiehal en in de kantoorruimten. Een onderdeel van het energiesysteem is de Hecofloor. Besparing gasverbruik: 95%.
Bloemisterij met aanrdwarmtesysteem.

Bloemisterij ‘t Bluumke

/ /
Bloemisterij 't Bluumke heeft een nieuwe winkel gebouwd en het oude pand vernieuwd. De wens was een groene uitstraling waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. R&R Systems heeft een duurzaam energiesysteem geleverd, waarbij 80% op het gasverbruik bespaard wordt.
Elpress doet aan warmteterugwinning.

Elpress

De overtollige warmte bij Elpress wordt opgeslagen en weer herbenut als er een warmtevraag is.

Viskwekerij Topaal b.v.

Met een koeldek(plus)systeem van R&R Systems bespaart Kwekerij Topaal 50% op het gasverbruik voor het verwarmen van het kweekwater voor de pootvissen.

HECO Stekcultures B.V.

/
Met het Rootco-systeem van R&R Systems bespaart Kees de Jong enorm op zijn gasverbruik en heeft hij het systeem in 6 tot 7 jaar terug verdiend.

Maatschap Witlox Pulles

Met het Kombideksysteem heeft Maatschap Witlox een comfortabele temperatuur voor de kuikens, bespaart men energie en voldoet de vleespluimveestal aan de emissie-eisen.

Melkveebedrijf MTS Molenaar-Breedveld

Met een Warmte Koude Opslagsysteem wordt aardwarmte en koude benut om woning en stageverblijf te verwarmen en te koelen.
Ook dit kinderdagverblijf doet aan warmteterugwinning.

Maatschap van den Breemer

Bij de nieuwbouw van het rundveebedrijf, kinderdagverblijf en de woning van familie van den Breemer is goed gekeken naar de energievoorziening. Een Warmte Koude Opslagsysteem zorgt voor een flinke energiebesparing.
Melkveebedrijf met aardwarmtesysteem.

Boerderij Krokus v.o.f.

Met behulp van aardwarmte verwarmt Boerderij Krokus de skybox. Ook het tapwater wordt verwarmd via de horizontale warmtewisselaar. Hierdoor besparen ze veel energie.

Varkensbedrijf Dirks Loon op Zand

/ /
Varkenshouder Dirks heeft een zéér bijzondere zeugenstal gebouwd. De stal voldoet volledig aan de Maatlat Duurzame Veehouderij en heeft een systeem om warmte terug te winnen.

Maatschap Van den Elsen

Met het Koeldek(plus)systeem verlaagt Gertjan van den Elsen de schadelijke uitstoot van ammoniak. Met de onttrokken warmte worden allerlei voorzieningen in de stal verwarmd.

Geene Landbouwbedrijf

Met een luchtwarmtewisselaar onttrekt varkenshouder Geene warmte uit de stal. Deze warmte wordt o.a. benut voor het fermentatieproces van het voer voor de varkens.

Beerenbos van Acht Varkenshouderij

Met een luchtwarmtewisselaar en een warmte koude opslagsysteem kan Jos van Acht het klimaat in de stal conditioneren. De temperatuur en de luchtvochtigheid zijn daardoor veel constanter.
Maatschap van Dijck doet aan warmteterugwinning.

Maatschap van Dijck

De zeugenstal van familie van Dijck is voorzien van luchtwarmtewisselaarspakketten van R&R Systems. Deze pakketten zijn geplaatst onder de luchtwasser en winnen warmte terug voor het bedrijf. Zo wordt er veel energie bespaard.

Fitland XL Helmond

/
Onze duurzame energieoplossing voor Fitland XL Helmond.

Interart Beeldentuin & Galerie

/ /
Interart vindt het belangrijk om respectvol met de natuur om te gaan. Ze hebben de eerste duurzame galerie van Nederland gebouwd. Alles duurzaam en zelfvoorzienend, zodat er geen beslag wordt gelegd op de natuur.

Hotel de Vrije teugel

Hotel de Vrije Teugel is tevens een party en evenementencentrum. Het hotel wil graag in alle verblijven een aangename temperatuur voor de gasten. R&R Systems heeft hiervoor een duurzaam systeem bedacht.

Stichting Binnensport Boekel

/
Stichting Binnensport Boekel verbruikt veel energie voor het opwarmen van de sportruimten en de douches. Met het energiesysteem van R&R Systems wordt 80% op het gasverbruik bespaard.

Wellness boot

De Wellnessboot verbruikt veel energie met al haar sauna's en baden. R&R Systems heeft een duurzame oplossing bedacht om het energieverbruik te reduceren.

Woonwijk Velmolen Buiten

Woonwijk Velmolen-Buiten is het paradepaardje van duurzaam bouwen in Uden. R&R Systems heeft voor elke woning een systeem ontworpen dat aardwarmte benut om energie te besparen.