nl

Woning te Handel

Woning te Handel

Het huis van onze klant in Handel is bijna gereed. Ze hebben het huis compleet nieuw gebouwd en hebben bij diverse bedrijven en personen advies ingewonnen. De architect kwam met het advies om een duurzaam energiesysteem aan te laten leggen. Met de wetenschap dat de fossiele brandstoffen schaarser worden en de energieprijzen waarschijnlijk hoog blijven, heeft men dit advies graag ter harte genomen. “Je weet nooit wat de toekomst gaat brengen, maar met een duurzaam energiesysteem blijft het huis in de toekomst zijn waarde behouden”, aldus onze klant.

Het duurzaam energiesysteem wat R&R Systems voor de familie heeft aangelegd bestaat uit een Warmte Koude Opslagsysteem, een Hecofloor en Power Profit Zonnepanelen. De zonnepanelen zijn op het platte dak van de woning gemonteerd. De Hecofloor is in alle ruimten, zowel boven als onder, aangelegd.

Dit vloerverwarmingssysteem zorgt niet alleen voor een flinke energiebesparing, maar ook voor een comfortabele temperatuur. Door al deze voorzieningen heeft onze klant geen gas nodig en is het systeem in 11 jaar tijd terug verdiend.

Toegepaste energieconcepten van R&R Systems:

<< Terug naar het overzicht

Besparing gasverbruik100%
Terugverdientijd11 jaar

Wilt u ook energie besparen?

Neem dan nog vandaag contact op met R&R Systems om uw situatie te bespreken.