nlen

Particulieren

Energiebesparen voor particulieren

R&R Systems adviseert, produceert en levert diverse energieconcepten aan particulieren die op zoek zijn naar duurzame oplossingen om energie te beparen, waardoor u als particulier dit gelijk in uw portemonnee zult merken.

Steeds meer consumenten onderstrepen het belang van energie besparen. De energiekosten lopen steeds verder op en fossiele brandstoffen worden schaars.  R&R Systems denkt dan ook graag met u mee en bekijkt samen met u de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Energie advies op maat nieuwbouw woningen

Als u een nieuw huis gaat bouwen dan moet de woning voldoen aan een bepaalde energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger het gebouw. De overheid maakt de EPC steeds strenger (lager) om ons voor te bereiden op bijna energieneutraal bouwen vanaf eind 2020. Voor u de uitdaging om een partij te vinden die de best duurzame oplossing heeft om energie te besparen.

R&R Systems is deskundig op het gebied van duurzame energiesystemen. We hebben 15 jaar ervaring in de woningbouw en helpen u graag om voor uw nieuwbouwproject, renovatieproject of  eigen woning  een energieadvies op maat te geven.

Zonne-energie of aardwarmte bij bestaande bouw

Bent u eigenaar van een oudere woning dan heeft u wellicht te maken met een hoge energierekening. Het kan dan voor u interessant zijn om via zonne-energie of aardwarmte energie te winnen en zo het energieverbruik en de kosten te reduceren.

R&R kijkt graag met u mee naar uw situatie en geeft u graag een deskundig advies over duurzame energie.

Onze energieconcepten voor de particuliere markt:

Wilt u ook onderscheidend veel energie besparen?

Interesse in een energiesysteem?

Wilt u weten hoe dat u in uw woning de meeste energie kunt besparen? Neem dan met ons contact op.

Gerealiseerde projecten

Onze energieconcepten voor particulieren:

 • E-Combi Box

  Een kast met alle aansluitingen voor energiesystemen voor een energieneutrale woning. Alles plug-and-play.
 • Warmte Koude Opslag

  Een duurzame methode waarbij warmte en/of koude in de bodem wordt opgeslagen. Deze energie kan later benut worden om zaken te verwarmen en te koelen.
 • Power Profit zonnepanelen

  Een paneel met twee functionaliteiten. Het winnen van elektriciteit via zonne-energie en het winnen van warmte/koude via de warmtewisselaars van R&R.
 • Hecofloor

  Een vloerverwarmingssysteem met warmtewisselaars van R&R Systems. Door het grote uitwisselingsoppervlak behaalt dit systeem een hoog rendement.
 • Energycollector

  Een systeem van zwarte warmtewisselaars op het dak om zonnewarmte en omgevingswarmte te winnen.