nl

Onze nieuwe collega Bran Huisman stelt zichzelf graag even voor:

Ik werkte in de hightech industrie voordat ik bij R&R Systems begon, eerst als designer en hierna als manufacturing engineer. Om een nieuwe industrie te zien en bij te dragen aan een duurzame toekomst ben ik als project leider bij R&R Systems aan de slag gegaan.

De project leider rol vraagt om pragmatisch problemen aan te pakken en om goede communicatie tussen alle partijen. Ondanks de grote van R&R systems (15FTE) is duidelijk communiceren van groot belang. Er lopen veel projecten parallel waarbij veel variatie in de planning bestaat. Mijn doel is om Joris (project leider) zijn werkdruk te verlagen door projecten over te nemen zodat wij meer tijd krijgen voor structurele verbeteringen. Daarnaast wil ik meer theoretisch kennis toevoegen aan het bedrijf. Mijn opleiding (Msc. Mechanical Engineering / specialisation energy & process technology) sluit goed aan bij onze installaties. Ik hoop de koppeling tussen theorie en praktijk te maken en hiermee hogere efficiënties te behalen met onze systemen.

Er werken veel mensen erg lang bij R&R Systems wat aantoont dat de werkomgeving goed is. Dit positieve punt geeft ons wel de uitdaging om de oude garde mee te krijgen in veranderingen. Wij als broekies moeten 20 jaar oude processen aanpassen met steun van de werkvloer. Dit maakt de baan erg interessant en leerzaam.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om te werken bij R&R Systems? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

Related Posts

Leave a Reply