nlen

Missie

Missie

R&R Systems is een zelfstandige Nederlandse onderneming, die in binnenland en Europa oplossingen voor duurzame energie levert op gebied van energie besparen.

Wij willen met onze innovatieve oplossingen de wereld om ons heen gezonder en duurzamer maken. Wij richten ons op duurzame energie, waarmee u als bedrijf energiebesparing kunt doorvoeren. Ons doel is om met onze innovatieve energieconcepten een positieve bijdrage te leveren aan een verbeterde leefomgeving en een beduidend (substantieel) aandeel te leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot.

Wij willen dit bereiken door:

Continuïteit
R&R Systems wil voor haar opdrachtgevers een stabiele partner zijn die ook op de lange termijn zeer hoge kwaliteit kan leveren. R&R Systems wil medewerkers voor langere tijd aan haar binden door het bieden van werkzekerheid, goede arbeidsvoorwaarden en ontplooiingskansen.

Omzet & Rendement
Een goed rendement is essentieel om de continuïteit, kwaliteit en service  te kunnen waarborgen. Innovatie is de sleutel tot succes.

Kwaliteit en professionaliteit
Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we daarmee onze klanten ongekende meerwaarde. R&R Systems wil zowel voor haar klanten als voor haar medewerkers een professionele organisatie zijn die het beste uit zichzelf haalt. Wij streven naar duurzame relaties door maximale tevredenheid bij onze klanten en medewerkers.