nlen

Industrie

Energiebesparing in de industrie

De industrie is de grootverbruiker op het gebied van energie. De overheid heeft met industriële bedrijven afspraken gemaakt om energie efficiënter te gebruiken. Grote bedrijven vallen onder het Europees systeem voor emissiehandel (ETS). Middelgrote bedrijven in de industrie hebben met de overheid afgesproken om te streven naar een energiebesparing van 30% in 2020 (ten opzichte van 2005). Voor managers in de industrie is nu de uitdaging om te zoeken naar oplossingen voor duurzame energie die zichzelf snel terugverdienen.

Totaaloplossing voor uw energievoorziening

R&R Systems maakt maatwerkoplossingen voor duurzame energiesystemen voor in de industriesector. Ons projectbureau bekijkt altijd eerst uw huidige energievoorziening. Hoe is de huidige situatie of het verwachtte energieverbruik? Zijn er processen waarbij warmte of koude vrij komt? Zijn er op de locatie mogelijkheden om energie op te wekken? Zijn er op de locatie mogelijkheden om energie op te slaan?  Na het beoordelen van de situatie komt ons projectbureau met een advies voor een rendabele maatwerkoplossing voor duurzame energie waarin een realistische berekening van het energieverbruik en terugverdientijd staan.

Alles in eigen beheer bespaart u tijd en geld

De kracht van R&R Systems zit in onze mensen. Doordat we alle kennis in eigen huis hebben kunnen we projecten turn-key opleveren. Dit betekent voor u één  adres voor berekening, advies, ontwerp, productie, installatie, onderhoud en service. Projecten worden uitgevoerd onder leiding van één projectmanager die de coördinatie tussen alle disciplines op zich neemt. Voor u als opdrachtgever betekent dit een besparing van tijd en geld. Daarnaast vallen er geen zaken ‘tussen het wal en het schip’ wat natuurlijk belangrijke financiële en planningstechnische zekerheid geeft.

Onze energieconcepten voor de industrie:

“R&R Systems denkt mee met duurzame energieconcepten binnen de industrie”

Interesse in een energiesysteem?

Wilt u weten hoe dat u in de industrie de meeste energie kunt besparen? Neem dan met ons contact op.

Gerealiseerde projecten

Onze energieconcepten voor de industrie: