nlen

Dienstverlening

Dienstverlening

Bij R&R Systems hebben we alle diensten in eigen beheer.

Advies en calculatie
Een vakkundig en gedegen energieadvies is altijd een oplossing op maat. Onze adviseurs kijken naar uw huidige energiebehoeften en hoe deze zich in de toekomst ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat we van installaties kunnen verwachten en komen we met realistische berekeningen en terugverdientijden. 

Subsidiebegeleiding
In Nederland kennen we tal van subsidiemogelijkheden. R&R Systems is op de hoogte van de mogelijkheden binnen de verschillende marktsegmenten. Wij adviseren en begeleiden u graag bij uw subsidieaanvraag.  

Ontwerp
Belangrijk onderdeel in het proces is het ontwerp van de totale duurzame oplossing. Een energieconcept staat immers niet op zichzelf, maar is onderdeel van de totale duurzame oplossing. Bij R&R Systems maken onze ontwerpers met behulp van een CAD tekenprogramma helder en overzichtelijke ontwerpen.  

Productie
Bij R&R Systems is elk project maatwerk. Daarbij bezitten onze vakmensen alle technische- en thermische kennis om vakkundige installaties te bouwen. Met een ervaren projectteam wordt op efficiënte wijze gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten, kennis en kunde. Op deze synergistische manier worden de installaties vakkundig geproduceerd.

Installatie
De installateurs zijn door R&R Systems opgeleid. Dit gaat bij ons niet aan de ‘schoolbanken’ maar door direct mee het veld in te gaan. Doordat de installateurs vanaf de eerste werkdag direct betrokken worden bij allerlei projecten, beschikken ze over veel werkervaring.  

Service en onderhoud
Het serviceteam van R&R Systems staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het inregelen en afstellen van de installatie en het oplossen van storingen. Onze medewerkers begrijpen de techniek en de software en kunnen op een efficiënte en professionele wijze u te hulp staan.  Het is ook mogelijk dat R&R Systems uw installatie op afstand volgt met behulp van een monotoringssysteem. 

“Doordat we alle diensten in eigen beheer hebben, vallen er geen zaken tussen het wal en het schip”.