Logo Energieverdieners R en R systems
Energiebesparing bij woningbouwprojecten

Markten…

Home » Markten » Woningbouwprojecten

Energiebesparing bij woningbouwprojecten

De laatste jaren worden er steeds meer duurzame woonwijken gebouwd. Een belangrijk onderdeel is de energiebesparing. De overheid wil dat woningen energiezuiniger worden. Zo heeft het rijk met marktpartijen afgesproken dat alle nieuwe gebouwen vanaf 2015 de helft minder energie gebruiken dan in 2007. Tevens wil de overheid dat vanaf 2020 alle nieuwbouw bijna energieneutraal is. Voor projectontwikkelaars en ingenieursbureaus een uitdaging om een partij te vinden die de best duurzame oplossing heeft om energie te besparen.

Oplossingen die onderscheidend veel energie besparen

R&R Systems is specialist in duurzame energiesystemen en heeft al jarenlang ervaring in de woningbouw. R&R installeerde al in 1998 haar eerste warmtepomp en was daarin duidelijk voorloper op gebied van Warmte en Koude Opslag in de woningbouwbranche. Later ontwierp R&R Systems o.a. het Energydak en de Power Profit zonnepanelen.  Met deze energieconcepten kan R&R Systems totaaloplossingen voor de woningbouwbranche bieden die onderscheidend veel energie besparen. 

Duurzaamheidsprijs van gemeente Uden

Een van de projecten waar R&R Systems een totaaloplossing heeft geleverd is de woonwijk Velmolen Buiten in Uden. Dit project heeft de duurzaamheidsprijs gewonnen van de gemeente Uden. Vanwege alle innovatieve technieken en toepassingen is de wijk aangemerkt als een van de twaalf 'excellente gebieden' in Nederland op het gebied van duurzaamheid.

Onze energieconcepten voor de woningbouw:

 “Wilt u ook onderscheidend veel energie besparen”

Gerealiseerde projecten

Gerealiseerde projecten

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl