Logo Energieverdieners R en R systems
Referenties varkenshouderij

Agrarische sector…

Home » Referenties » Agrarische sector » Varkenshouderij

Referenties varkenshouderij

Toon 1 t/m 5 van de 8 producten | Pagina 1 van 2

Varkensbedrijf Dirks Loon op Zand

Varkensbedrijf Dirks Loon op Zand Varkenshouder Dirks heeft een zéér bijzondere zeugenstal gebouwd. De stal voldoet volledig aan de Maatlat Duurzame Veehouderij en heeft een systeem om warmte terug te winnen.

Maatschap Van den Elsen

Maatschap Van den Elsen Met het Koeldek(plus)systeem verlaagt Gertjan van den Elsen de schadelijke uitstoot van ammoniak. Met de onttrokken warmte worden allerlei voorzieningen in de stal verwarmd.

Geene Landbouwbedrijf

Geene Landbouwbedrijf Met een luchtwarmtewisselaar onttrekt varkenshouder Geene warmte uit de stal. Deze warmte wordt o.a. benut voor het fermentatieproces van het voer voor de varkens.

Beersenbos van Acht Varkenshouderij

Beersenbos van Acht Varkenshouderij Met een luchtwarmtewisselaar en een warmte koude opslagsysteem kan Jos van Acht het klimaat in de stal conditioneren. De temperatuur en de luchtvochtigheid zijn daardoor veel constanter.

Maatschap van Dijck

Maatschap van Dijck De zeugenstal van familie van Dijck is voorzien van luchtwarmtewisselaarspakketten van R&R Systems. Deze pakketten zijn geplaatst onder de luchtwasser en winnen warmte terug voor het bedrijf. Zo wordt er veel energie bespaard.

< Vorige 12 Volgende >

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl