Logo Energieverdieners R en R systems
Referenties utiliteit en recreatie

Referenties…

Home » Referenties » Utiliteit en recreatie

Referenties utiliteit en recreatie

Wellness boot

Wellness boot De Wellnessboot verbruikt veel energie met al haar sauna's en baden. R&R Systems heeft een duurzame oplossing bedacht om het energieverbruik te reduceren.

Stichting Binnensport Boekel

Stichting Binnensport Boekel Stichting Binnensport Boekel verbruikt veel energie voor het opwarmen van de sportruimten en de douches. Met het energiesysteem van R&R Systems wordt 80% op het gasverbruik bespaard.

Hotel de Vrije teugel

Hotel de Vrije teugel Hotel de Vrije Teugel is tevens een party en evenementencentrum. Het hotel wil graag in alle verblijven een aangename temperatuur voor de gasten. R&R Systems heeft hiervoor een duurzaam systeem bedacht.

Interart Beeldentuin & Galerie

Interart Beeldentuin & Galerie Interart vindt het belangrijk om respectvol met de natuur om te gaan. Ze hebben de eerste duurzame galerie van Nederland gebouwd. Alles duurzaam en zelfvoorzienend, zodat er geen beslag wordt gelegd op de natuur.

Sauna & Beauty Oase Nederasselt

Sauna & Beauty Oase Nederasselt Sauna & Beauty Oase Nederasselt verbruikt veel energie met al haar sauna's en baden. R&R Systems heeft een duurzame oplossing bedacht om het energieverbruik te reduceren.

Fitland XL Helmond

Fitland XL Helmond Onze duurzame energieoplossing voor Fitland XL Helmond

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl