Logo Energieverdieners R en R systems
Prefab-energiesysteem

Energieconcepten…

Home » Energieconcepten » Prefab-energiesysteem

Prefab-energiesysteem

Speciaal voor de woningbouw heeft R&R Systems BV het Prefab-energiesysteem ontwikkeld. Het Prefab-energiesysteem is een kant en klaar duurzaam systeem wat direct in een woning kan worden aangebracht. Met dit energiesysteem is de CV-ketel overbodig en wordt het elektriciteitsverbruik tot een minimum teruggebracht. Bovendien kan dit systeem snel geïnstalleerd worden zonder faalkosten.

Prefab klaar

Traditionele energie-installaties worden op locatie gebouwd en aangesloten. Dit leidt vaak tot veel installatie uren met faalkosten. Het Prefab-energiesysteem wordt prefab-klaar afgeleverd. Het systeem is volledig in de werkplaats van R&R Systems gemaakt. Door standaardisatie kan het Prefab-energiesysteem binnen een dag door een allround installateur worden aangesloten. Dit scheelt aanzienlijk in de installatie-uren. Bouwprojecten kunnen daardoor strakker gepland worden zonder financiële tegenvallers.

Een combinatie van energiebesparende concepten

R&R Systems brengt al sinds 1993 energieconcepten op de markt. In het Prefab-energiesysteem zijn diverse energieconcepten van R&R Systems opgenomen die gezamenlijk zorgen voor een hoog rendement.  

Duurzaam koelen en verwarmen met de Hecofloor

De Hecofloor is een vloerverwarmingssysteem gemaakt van de zelf ontworpen warmtewisselaars van R&R Systems. Door het grote warmte geleidingsoppervlak van de warmtewisselaars, kan een ruimte met een relatief lage temperatuur verwarmd worden en met een relatief hoge temperatuur gekoeld worden. Het systeem is probleemloos toepasbaar op alle bestaande vloeren. Een slimme oplossing met een verrassend hoog rendement.

Warmte en elektriciteit winnen met de Power Profit zonnepanelen

Het Power Profit zonnepaneel is een uniek paneel met twee functionaliteiten. De voorzijde van het paneel is een zonnepaneel wat zonne-energie kan omzetten naar elektriciteit. Aan de binnenzijde van het paneel zitten de zelf ontworpen warmtewisselaars van R&R Systems. Deze nemen warmte of koude op die weer voor andere doeleinden benut kan worden. Zo wordt er "dubbel" energie gewonnen:  elektriciteit en warmte/koude.

Het benutten van aardwarmte met de bodemcollector

Een boorwagen boort 'gaten' in de grond waarin de warmtewisselaars van R&R Systems worden ingebracht. Door deze warmtewisselaars stroomt een vloeistof die eenvoudig warmte en koude vanuit de bodem kan opnemen. Zo kan er in de zomer warmte aan de bodem worden toegevoegd en koude benut worden om de woning te koelen. In de winter wordt de opgeslagen warmte uit de bodem gebruikt als “voeding” voor de warmtepomp. De warmtepomp waardeert de warmte op om de woning te verwarmen en voor warm tapwater.

Interesse Prefab-energiesysteem?

Bent u geïnteresseerd in het Prefab-energiesysteem? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan of neem eens een kijkje op de site van ons prefab totaal concept '' De E-Combi Box''.

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl

Brochure downloaden?

Wilt u graag een brochure downloaden van het Prefab-energiesysteem? Klik dan op meer informatie.