Logo Energieverdieners R en R systems
Energiebesparen voor particulieren

Markten…

Home » Markten » Particulieren

Energiebesparen voor particulieren

R&R Systems adviseert, produceert en levert diverse energieconcepten aan particulieren die op zoek zijn naar duurzame oplossingen om energie te beparen, waardoor u als particulier dit gelijk in uw portemonnee zult merken.

Steeds meer consumenten onderstrepen het belang van energie besparen. De energiekosten lopen steeds verder op en fossiele brandstoffen worden schaars.  R&R Systems denkt dan ook graag met u mee en bekijkt samen met u de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Energie advies op maat nieuwbouw woningen

Als u een nieuw huis gaat bouwen dan moet de woning voldoen aan een bepaalde energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger het gebouw. De overheid maakt de EPC steeds strenger (lager) om ons voor te bereiden op bijna energieneutraal bouwen vanaf eind 2020. Voor u de uitdaging om een partij te vinden die de best duurzame oplossing heeft om energie te besparen.

R&R Systems is deskundig op het gebied van duurzame energiesystemen. We hebben 15 jaar ervaring in de woningbouw en helpen u graag om voor uw nieuwbouwproject, renovatieproject of  eigen woning  een energieadvies op maat te geven.

Zonne-energie of aardwarmte bij bestaande bouw

Bent u eigenaar van een oudere woning dan heeft u wellicht te maken met een hoge energierekening. Het kan dan voor u interessant zijn om via zonne-energie of aardwarmte energie te winnen en zo het energieverbruik en de kosten te reduceren.

R&R kijkt graag met u mee naar uw situatie en geeft u graag een deskundig advies over duurzame energie.

Graag op een duurzame wijze uw zwembad verwarmen?

Heeft u een zwembad en wilt u graag een lang zwemseizoen met kostenbesparende zwembadverwarming? Met de zwembadcollector van R&R Systems kunt u op een duurzame wijze uw zwembad verwarmen tegen minimale energiekosten.

Kijk bij zwembadcollector om direct te weten hoe interessant deze energiezuinige zwembadverwarming voor uw (nieuwe) zwembad is. Bovendien spaart u hier het milieu ook mee dus twee vliegen in één klap. Dit verhoogt uw zwemplezier.

Onze energieconcepten voor de particuliere markt:

Gerealiseerde projecten

Gerealiseerde projecten

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl