Logo Energieverdieners R en R systems
Auto- & Truckschade Maasland

Industrie…

Home » Referenties » Industrie » Auto- & Truckschade Maasland

Auto- & Truckschade Maasland

Auto- & Truckschade Maasland

Auto- & Truckschade Maasland herstelt al sinds 1979 schade aan personenauto's en bedrijfsauto's. Naast schadereparaties verzorgt Auto- en Truckschade Maasland ook de belettering van voertuigen en het aanbrengen van een compleet nieuwe huisstijl.

Het bedrijf werd in 2010 getroffen door een ernstige brand. Bij de opbouw van het bedrijf heeft men gekozen voor een duurzaam energiesysteem van R&R Systems.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 4000 m2 waarbij men graag in alle ruimten een aangename temperatuur wenste. Dit betekent dat men in de zomer wil koelen en in de andere periodes wil verwarmen. R&R Systems bedacht een duurzame oplossing met een Warmte Koude Opslagsysteem en een Hecofloor.

De Hecofloor is een vloerverwarmingssysteem gemaakt van lamellen. Door het grote warmtegeleidingsoppervlak van de lamellen kunnen de ruimten met relatief lage temperatuur verwarmd worden en met een relatief hoge temperatuur gekoeld worden. Auto- en Truckschade Maasland bespaart met het complete systeem 95% op haar gasverbruik.  

Toegepaste energieconcepten van R&R Systems:

Wilt u net als Auto- en Truckschade Maasland de voordelen ervaren van een duurzaam energiesysteem? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

« terug naar het overzicht

Contact

R&R Systems B.V.

Vliet 17
5422 VV Gemert
The Netherlands

T: +31(0)492-322437
E: info@energieverdieners.nl